Κωδικός:
#12562
Τιμή:
€128.000
Εμβαδόν:
70τ.μ.
Όροφος:
2ος όροφος
Ασανσέρ:
Ναι
Υπνοδωμάτια:
2
Μπάνια:
1
WC:
Είδος θέρμανσης:
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης:
Ηλεκτρισμός
Έτος κατασκευής:
1979
Έτος ανακαίνισης:
2015
Κουφώματα:
Ξύλινα
Επίπλωση:
Μερική
Ενεργειακή κλάση:
Η
Πωλείται , διαμέρισμα, 70τ.μ., στην περιοχή "Τούμπα - Κάτω Τούμπα". Πρόκειται για ένα διαμπερές και φωτεινό ακίνητο. Βρίσκεται στον 2ο όροφο της οικοδομής και διαθέτει ασανσέρ. Αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για φοιτητές. Κατασκευάστηκε το 1979, ενώ ανακαινίστηκε το 2015.
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και 1 μπάνιο.
Στα εσωτερικά του στοιχεία αξίζει να σημειωθούν η πόρτα ασφαλείας.
Διαθέτει κουφώματα ξύλινα. Τα δάπεδα είναι από ξύλο και πλακάκια. Στα θετικά στοιχεία του αξίζει να επισημανθεί η μερική επίπλωση.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με ηλεκτρισμός (ατομική). Επιπρόσθετα υπάρχει κλιματισμός. Η ενεργειακή του κλάση είναι Η.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου και πανεπιστήμιο.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή.
Τιμή πώλησης: 128000€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: 12562
Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταγραφεί βάσει των πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας.
Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.eliteps.gr
Elite Properties
Παπάφη 146, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
http://www.eliteps.gr
info@eliteps.gr
Τηλέφωνο: (+30) 2310 910 810
Κινητό: (+30) 6975 129 294
Προσοχή! Η διεύθυνση στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Οι ακριβείς πληροφορίες της διεύθυνσης παρέχονται κατά την υπόδειξη του ακινήτου. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Τοποθεσία:
Τούμπα - Κάτω Τούμπα
Διεύθυνση:
Καρολίδου 28, Θεσσαλονίκη 544 53, Ελλάδα
Copyright © 2026, built with by aBroker.